top of page
Kraanverhuur en transport

Kraanverhuur en (intern) transport

Breed scala aan hijs- en transportoplossingen

Bij MarCompact bieden wij professionele kraanverhuur en (intern) transportdiensten met onze minihijskranen. Met een breed scala aan hijs- en transportoplossingen kunnen wij aan uw specifieke behoeften te voldoen, zoals minihijskranen, track carriers dolly, glaszuigers en vacuumlifters.

Of u nu werkt aan een bouwproject, glasplaten moet plaatsen of houtwerk moet tillen, onze minihijskranen zijn perfect geschikt voor diverse hijs- en transportwerkzaamheden. Een groot of een klein project, wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw hijs- en transportwerkzaamheden. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat uw projecten soepel verlopen.

hijs- en transportoplossingen
Intro

Troeven van onze hijs- en transportwerkzaamheden

Enkele belangrijke kenmerken van onze machines:

 • 100% elektrisch: Onze apparatuur werkt volledig op elektriciteit, waardoor we bijdragen aan een duurzame en milieuvriendelijke werkomgeving.

 • Compact formaat: Met een breedte van slechts 80 cm zijn onze machines zeer compact. Dit stelt ons in staat om gemakkelijk te manoeuvreren op locaties met beperkte ruimte.

 • Transportstand: In de transportstand heeft onze apparatuur een hoogte van 1,96 meter. Dit maakt het mogelijk om de machines veilig en efficiënt naar verschillende locaties te vervoeren.

 hijs- en transportwerkzaamheden

Wij werken met Jekko, Hoeflon en andere gerenommeerde merken

Onze minihijskranen, ook wel bekend als compactkranen, maken gebruik van geavanceerde technologieën en zijn uiterst betrouwbaar bij het uitvoeren van zowel lichte als zware taken. We werken met gerenommeerde merken zoals Jekko en Hoeflon, die bekend staan om hun kwaliteit en prestaties in de branche. Met deze compacte machines kunnen we moeiteloos manoeuvreren op de meest uitdagende locaties, dankzij hun geringe afmetingen en wendbaarheid. We maken ook gebruik van track carriers dolly, die uitstekende oplossingen bieden voor intern transport.

Eigenschappen Jekko

Jekko spx532 compact hijskraan

Deze krachtige en veelzijdige minihijskraan heeft een maximaal hefvermogen van 3200 kg en een maximaal hefbereik van 17.30 meter. Met compacte transportafmetingen, radiografische bediening en elektrische aandrijving biedt deze minihijskraan optimale manoeuvreerbaarheid en efficiëntie op verschillende terreinen. De compactkraan is uitgerust met handige functies zoals J-Connect en witte rubberen rupsen tegen strepen op de vloer.

Specificaties

Max. hijscapaciteit: 3200 kg

Max. hijshoogte hoofdmast: 12,10 m x 1450 kg

Max. hijshoogte incl. Jib: 17.30 m x 460 kg

Zwenkbereik: 360° continu

Eigen gewicht compleet: 2900 kg

Transportafmetingen: 3,50 x 0,77 x 1,96 m

Stempelafmetingen: Variabel

Bediening: Radiografische bediening

Rupsen: Rubber / 1060 mm x 145 mm

Aandrijving – elektrisch: Standaard – 24 V 420 Ah Lithium – 24 V 288 Ah 

Rijsnelheid: 1,8 km/h

Hellingshoek rijden: 20°

Bodemdruk bij transport: 0,63 kg/cm²

Stempeldruk per poot: 3000 kg

J-Connect: Inclusief

Jekko

Track carriers: Flexibiliteit en terreinvaardigheid

Dolly's: Efficiënt en veilig intern transport

Track carriers zijn robuuste transportmiddelen met rupsbanden. Ze bieden uitstekende terreinvaardigheid en flexibiliteit, waardoor ze geschikt zijn voor het vervoeren van goederen op ruw en oneffen terrein. Met hun krachtige aandrijfsysteem kunnen track carriers moeiteloos omgaan met verschillende ladingen en zijn ze uitermate geschikt voor transportwerkzaamheden op bouwplaatsen, in fabrieken en andere arbeidsintensieve omgevingen.

Dolly's zijn transportmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor het veilig en efficiënt verplaatsen van zware ladingen binnen een werkomgeving. Ze hebben een plat platform met wielen, waardoor ze gemakkelijk manoeuvreerbaar zijn, zelfs in beperkte ruimtes. Dolly's worden vaak gebruikt in magazijnen, fabrieken en logistieke omgevingen, waar ze helpen bij het optimaliseren van interne transportprocessen en het verminderen van fysieke belasting.

Foto's en video's

Tarievenlijst MarCompact (1 juli 2023)

 • Kraan € 85,00/uur

 • Hoeflon TC1 Trackcarrier/dolly € 100,00/dag bij kraanhuur

 • Hoeflon TC1 Trackcarrier/dolly € 120,00/dag bij losse verhuur

 • Hoeflon TC1 Trackcarrier/dolly met machinist € 60,00/uur

 • Glaszuiger € 40,00/dag bij kraanhuur

 • Evenaar € 25,00/dag

 • Rijplaten (inclusief)

 • Reistijden zonder kraan € 50,00 per uur

Minimumtarief 3 uur (incl. transport)*


*Deze worden berekend vanuit Vianen tot terugkomst in Vianen, met een minimumtijd van 3 uren.
 

Toeslagen bijzondere tijden:

 • Ma t/m vrij voor 6:00 en na 18:00 € 15,00/u

 • (Niet bij “iets” vroegere starttijden of uitloop van de werkdag, wel bij avond/nachtwerkzaamheden)

 • Zaterdagen van 0:00 – 24:00 uur € 22,50/u

 • Zon- en feestdagen 0:00-24:00 uur € 45,00/u

Alle prijzen zijn exclusief B.T.W.

Telescoopkraanverhuur en machinistentarief op aanvraag.

Marcompact contacteren

NEEM CONTACT OP

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze kraanverhuur- en (intern) transportdiensten. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw project.

bottom of page